Dünya her gün yeni bir istilaya uğruyor... Bu seferki çok ilginç oldu... Evlerinin kapısının önüne çıkanlar, yüzlercesini zıplaya zıplaya üzerlerine gelirken gördü

Bir zamanlar evcil hayvan olan ancak ev sahipleri tarafından yasa dışı olarak sokağa salınan tavşanlar, şimdilerde bölgeyi istila etmeye başladı. Yetkililer onları kurtarmanın kolay bir süreç olmadığını söyledi. Tavşanları öldürmeden toplayarak yerlerinin değiştirilmesi gerektiğini savunan hayvanseverler onları kurtarmak için desteğe ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Bölgeye gelen turistler, üzerlerine zıplayarak gelen tavşanları gördükçe şaşkına dönüyor.

Başlarının etrafında etkileyici bir yelesi olan tavşanlar, Griggs'in taşıdığı yiyecekleri istiyor. Ama aynı zamanda, bu evcilleştirilmiş türün ait olduğu yere taşınmak ve hayatta kalmak için en iyi şanslarını temsil ediyor: evlerin içinde, arabalardan, kedilerden, şahinlerden, Florida sıcağından ve muhtemelen devlet tarafından tutulan imha edicilerden uzakta. Griggs, bir kurtarma grubunun yakalaması, kısırlaştırması, aşılaması, barınması ve ardından şu anda Wilton Manors'ta 81 hanelik bir topluluk olan Jenada Isles'da yaşadığı tahmin edilen 60 ila 100 aslanbaşını dağıtması için harcayacağı 20.000 dolardan 40.000 dolara çıkarma çabalarına öncülük ediyor.