Dünya için korkunç tarih verildi... Türkiye, Avrupa, Amerika her yerde görülecek. Siz şimdiden hazırlığınızı yapın o gün geldiğinde her yer ana baba günü olacak

Uzmanlar tarafından dünya için korkunç tarih verildi. O gün geldiğinde dünya nüfusunun 9,7 milyara ulaşması bekleniyor. Bunun etkileri Avrupa, Amerika ve Türkiye başta olmak üzere her yerde görülecek. İşte o zamana kadar hazırlıklarımızı yapmamız gerekiyor çünkü gıda, barınma ve ulaşım gibi önemli ihtiyaçlarımız da risk altına girecek.

Dünya ve doğa her geçen gün insanlara yönelik alarmını sürdürmeye devam ediyor. Küresel iklim değişikliği gerçekten de hem Amerika, hem Avrupa hem de Türkiye için korkunç boyutlara ulaştı. Artık kıtalar arasındaki iklimler de değişmeye başladı. Ancak bununla bağlantılı olarak başka bir sorunumuz daha var. Uzmanlar tarafından dünya için korkunç tarih verildi. O gün geldiğinde dünya nüfusunun 9,7 milyara ulaşması bekleniyor. Bunun etkileri Avrupa, Amerika ve Türkiye başta olmak üzere her yerde görülecek. İşte o zamana kadar hazırlıklarımızı yapmamız gerekiyor çünkü gıda, barınma ve ulaşım gibi önemli ihtiyaçlarımız da risk altına girecek.