Dünya için tehlike çanları çalmaya başladı... Son artık çok yakın, art arda sayılan 10 madde herkesi korkudan kaskatı bıraktı

Dünyanın son yıllarda en çok konuştuğu iklim değişikliği krizi, kendini iyiden iyi belli etmeye başladı. Mevsimlerin birbirine karışması, hayvanları, bitkileri ve insanları derinden etkiliyor. Kısa sürede büyük önlemler alınmazsa korkunç son çok yakın olabilir. Dünyanın sonunun yaklaştığını gösteren işaretle korku yaratmaya başladı. 

ZOMBİ VİRÜS 

Zombi virüsleri donmuş topraktan yeniden canlandırılıyor. Bu eski mikropların birçoğu on binlerce yıldır Sibirya'nın donmuş toprağında kilitli kaldı, ancak şimdi bu virüsler Kuzey Kutbu'nun erimesi sonucunda uyanıyor. Araştırmacılar, Sibirya'dan yüzyıllar sonra bile derin dondurucuda yaşayabilen 13 virüs ortaya çıkardılar. İnsanlara bulaşabilirler mi? Bilim adamlarına göre, bu belirli olanlar yalnızca amiplere bulaşıyor, ancak yaşayabilirlikleri, bölgeyi daha fazla permafrost erimesiyle ve bu antik canavarlardan birinin insanlar için bir tehdit oluşturabileceği riskini artırıyor.