Dünya insanoğlunun korkunçluğu karşısına çaresiz kaldı... Herkesin fotoğrafını çektiği ünlü canlı kafası kesik halde bulundu

Bölgenin en ünlü ve insan canlısı timsahının ölüm haberi herkesi sarsmıştı. Pek çok insanın fotoğrafını çektiği uysal yaratığın ölümünün ardından gelen bir telefon herkesin tüylerini diken diken etti. Telefonun öbür ucunda alaycı bir ses sonuyla timsahı kendisinin öldürdüğünü söyleyen bir adam vardı. Timsahın ölümüyle üzülen kişiler bu telefonla bir kez daha sarsıldı. Yetkililer, arayan cani adamı bulmak için çalışmalara başladı.

Daintree Nehri kıyısında ünlü bir timsahın ölü bulunmasının ardından yapılan telefon görüşmesine ilişkin rahatsız edici ayrıntılar ortaya çıktı. Queensland yetkililerinin, onun hedef alındığı ve kasten öldürüldüğü yönündeki korkularına ağırlık veriyor. Sevgiyle Lizzie olarak adlandırılan küçük dişi, geçen teknelere pençesini kaldırarak selam verdiği biliniyordu. Tur operatörü David White, onu gözlemlediği 20 yıl boyunca binlerce turist tarafından fotoğraflandığını tahmin ediyor. Lizzie'nin cesedini bulan ve 11 Mayıs'ta öldüğünü bildiren kişi bir arkadaşıydı.