Platonik aşkını önce öldürüp tecavüz etti sonra da yedi!

Dünya, kendi çirkinliğini ve zayıflığını, çok güzel bir kadını öldürmek ve onun enerjisini almak suretiyle bastırmaya çalışan adamı konuşuyor.

Tüyleri diken diken eden olayın başrolündeki cani, platonik aşık olduğu kadını reddedilince önce öldürdü sonra cansız bedenine tecavüz edip parça parça yedi. Üstelik akli dengesi yeterli olmadığı için serbest bırakıldı.

Japonya’da doğan Sagawa, üniversite eğitimi almak için Paris’e geldi. Burada yaklaşık 2 sene kadar eğitim alan, fakat bir türlü sosyal çevre edinemeyen ve bulunduğu ortamlarda pek de dikkat çekmeyen birisi olarak yaşadı.

Zorlu bir çocukluk geçiren ve bu dönemde ne aileden ne çevresinden gerekli ilgi ve alakayı göremeyen Sagawa, kendisine pek de güveni olmayan ve yaşadığı çevre ile de uyumsuz bir kişilik olarak yer aldı.

Sagawa, yaklaşık 2 senelik bir yalnızlık döneminin ardından, kendisiyle aynı üniversitede okuyan Hollandalı Renée Hartevelt ile tanıştı. Bir şekilde aralarındaki muhabbeti bir seviyede tutmayı başaran Sagawa, Hartevelt’ten kendisine Almanca öğretmesini istedi. Bu bahane ile, kendi doğum günü olan 11 Haziran 1981 günü, Hartevelt’i dairesine davet etti. Sagawa, evine gelen Hartevelt'i sevdiğini, onunla birlikte olmak istediğini söyledi fakat reddedildi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine Sagawa, masada oturan Hartevelt’i evinde bulunan tüfeği ile ensesinden vurdu. Daha sonrasında ise Harteveltin ölü bedenine önce tecavüz etti, sonrasında da onu yemek için iğrenç bir planı kurguladı.

Hartevelt’i yemeye, çok lezzetli göründüğü için poposundan başladı. Sonrasında ise önce sol göğüs ucunu, daha sonra burnunu sırasıyla bacaklarını ve kollarını yedi.

Yaklaşık 2 gün boyunca Hartevelt’i parça parça yiyen Sagawa, artık çürümeye başlayan vücudun diğer kısımlarını ise iki valize doldurarak Boulogne ormanına bıraktı.

Sagawa cinayeti işledikten sadece 2 gün sonra yakalandı. Sorgusunda, Hartevelt’i güzel ve ilgi çeken bir kadın olduğu için seçtiğini, kendi ezik görünümü ve düşük enerjisini, kadının güzelliğinin yarattığı enerji ile kapatmayı amaçladığını açıklar. Kendisini nasıl gördüğünü anlatması istendiği zaman ise, kısa, zayıf, çirkin bir insan olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

3 psikiyatri uzmanı tarafından "tedavi edilemez antropofaji (anthropophagy) " tanısı konuldu ve Fransa’da bulunan bir akıl hastenesine yatırıldı. Daha sonra Tokyo'daki Matsuzawa hastanesine nakledilen Sagawa, cezai ehliyete sahip olmadığı gerekçesiyle 1986'da serbest bırakıldı.

Kaynak: Onedio

Sonraki Haber