Dünyada ailesinden 50.000 üye yaşıyor ancak aralarındaki en korkunç canlı o. Soktuğu adamı dakikalar içerisinde inlete inlete öldürüyor

Dünyada ailesinden 50.000 üye yaşıyor ancak aralarındaki en korkuncu o. Soktuğu adamı, dakikalar içerisinde inlete inlete öldürdüğü bildirildi. Dünyanın en zehirli örümceği olarak kabul edilen huni örümceği hakkında yapılan araştırmalar, zehirlerinin en zehirli yılanlardan biri olan çıngıraklı bir yılandan 15 kat daha güçlü olduğunu ortaya koydu.

İnsanlar için potansiyel olarak sorun teşkil eden tüm sürünen, sürünen yaratıklar arasında örümcekler özel bir yere sahiptir. Avcıların çoğunlukla açık havada karşılaştığı eşek arısı, eşek arısı, yılan ve kene gibi ısıran, sokan haşerelerin aksine, örümceklerin iç mekanlarda, evlerimizde ve av kamplarımızda da bulunma olasılığı aynıdır. Ve insanların uyurken yılda sekiz örümcek yuttukları yönündeki popüler efsane neredeyse kesinlikle yanlış olsa da, uzun bacaklı koca bir babanın yatmadan önce uyku tulumunuzdan fırlaması soğuk bir rahatlıktır. Peki dünyadaki en "zehirli" örümcek nedir?