Dünyada belki de en son olabileceği yerde görünce herkesin ağzı açık kaldı. Zehirli yaratık tüm şehre korku saldı. Hiç kimse onu görmeyi beklemiyordu

Dünyada belki de en son olabileceği yerde görülen zehirli yaratığı görenlerin ağzı açık kaldı. Dünyanın en zehirli yılanlarından biri olan kırmızı karınlı kara yılan, görüldükten sonra tüm şehre korku saldı. Sürüne sürüne bir yeraltı otoparkına giderken görülen yılanın hemen ardından bir uzmana haber verildi. Bölgeye gelen uzman, korkunç yılanın buraya nasıl geldiğini, burada aslan görülemeyecek bir tür olduğunu söyledi. Hiç kimse onu burada görmeyi beklemiyordu.

Dünyada en son olabileceği yerlerden birinde görülen zehirli yılan görenlerin ağzını açık bıraktı. Dünyanın en zehirli yılanlarından biri olan kırmızı karınlı kara yılanı görenler gözlerine inanamadı. Tüm şehir korkmaya başladı. Ayılar gibi yılanların da kış uykusuna yatması beklenirken popülasyonları artan yılanlar da son birkaç aydır insanların yaşadıkları yerlerde ortaya çıkıyor.