Dünyada, o ülkede kıyıya vuran yaratıkla birlikte dehşete düştü... Halk hemen plaja onu görmek için akın etti... Bedeni yavaş yavaş çürümüştü

Dünyada, o ülkede kıyıya vuran yaratıkla birlikte dehşete düştü. Kıyıya vuran ilginç yaratığı duyan halk, hemen onu görmek için plaja akın etti. Bedeni yavaş yavaş çürümüş olan yaratığı gören Papua Yeni Gine halkı şaşkına döndü. Fotoğrafları yayınlanan cesedin, gizemli bir deniz kızı olabileceği tahmin edildi. Bununla birlikte hala net olarak yaratığın cesedinin hangi canlıya ait olduğu bilinmiyor.

Tüm dünya, fotoğrafların paylaşılmasının ardından Papua Yeni Gine'de kıyıya vuran yaratıkla dehşete düştü. Yakın zamanda Papua Yeni Gine'deki bir adada deniz kızı şeklindeki hayaletimsi beyaz çürük et yığını karaya vurunca uzmanlar şaşkına döndü. Uzmanlar, verdiği demeçte, tuhaf deniz canlısının muhtemelen bir deniz memelisi olduğunu ancak kesin kökenlerinin belirsiz olduğunu söyledi. New Irelanders Only'nin (NIO) bir Facebook paylaşımına göre, gizemli kütle 20 Eylül'de New Ireland Eyaleti'ndeki Bismarck Denizi'nde yaklaşık 1.000 kişilik nüfusa sahip küçük bir volkanik ada olan Simberi Adası'nın yerlileri tarafından keşfedildi. Kıyıya vuran tanımlanamayan organik bir kütle olan globster olarak bilinir. Bu gizemli topakların kökenini tespit etmek zor çünkü cesedin büyük kısmı çürümüş ve çoğu da denize düşen eksik vücut parçaları var.