Dünyadan tamamen silindiği sanılıyordu. 36 yıl sonunda hiçliğin ortasındaki bir çiftlikte aniden görüldü. Ancak büyük bir tehdit ile yeniden karşı karşıya

Dünyadan tamamen silindiği sanılan canlı, 36 yıl sonunda hiçliğin ortasındaki bir çiftlikle aniden görüldü. Onun dünyada olduğunu fark eden bilim insanları araştırmaya başladı. Nesli kritik derecede tehlikede olan canlının yaşadığı bölgede meydana gelen yağışlar sebebiyle popülasyonları arttığı bildirildi. Ancak kötü bir haber daha var. Bu canlılar için bir numaralı tehdit olan canlının da bölgede giderek arttığı anlaşıldı.

Dünyadan tamamen silindiği sanılan canlı, 36 yıl sonunda hiçliğin ortasındaki bir çiftlikle aniden görüldü. Merkezi kaya faresi Avustralya'nın en nadir hayvanlarından biri ve uzmanlar onun birkaç yıl önce tamamen neslinin tükendiğinden korkuyordu. Ancak şimdi, küçük kemirgenlerden ikisi, Avustralya'nın kurak Kuzey Bölgesi'ndeki Glen Helen ve Narwietooma sığır istasyonlarındaki yaban hayatı kameralarında görüldü. Ancak kötü bir haber daha var.