Dünyadan yok olan canlı geri getirilecek... Bilim camiası nutku tutuldu izliyor. Araştırmacılar molasız çalışmaya başladı

Bilim laboratuvarlarında son dönemin en çok konuşulan olayı, bir biyoteknoloji şirketinin dünyadan yok olan canlıları geri getirmek için çalışmalara başlaması oldu. Bilim camiasının nutkunun tutulmasına neden olan olay, yakından takip ediliyor. Araştırmacılar, molasız çalışmaya başladı. Önce tek bir türe odaklanan şirket, gelecek dönemlerde farklı türler içinde çalışmalar yapacağını açıkladı.

Bilim laboratuvarlarında son dönemin en çok konuşulan olayı, dünyadan yok olmuş bir canlının geri getirilmesi oldu. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir biyoteknoloji yok oluş giderme şirketi, küçük bir Avustralya sürüngeni olan ve neredeyse nesli tamamen yok olmuş Viktorya dönemi otlak kulaksız ejderhasını kurtarmaya yönelik bir projeyi desteklediğini açıkladı. Bilim camiası nutku tutulmuş halde izlemeye başladı. Araştırmacılar, onu dünyaya geri döndürmek için molasız çalışmaya başladı.