Dünyanın en istilacı hayvanı hakkında felaket bir haber bu sabah geldi. Okuyanların dudakları titredi. Türkiye'de de varlar. Büyük istila başlayacak

Yakında tüm dünyayı etkisi altına alabilecek istila, herkesi korkutmaya başladı. Bu defa durum çok ciddi, dünyanın en istilacı canlısı hareket geçti ve sürüleri sürekli katlanarak çoğalıyor. Türkiye'de de son dönemde sıkça rastlanan yaban domuzları, tarlalar ve insanlar için çok büyük bir tehdit. Yaydıkları hastalıklar, insanları direkt mezara götürüyor.

Dünyanın yeni korkusu açıklandı. En istilacı hayvanlardan biri olan yaban domuzları, ABD'de korku salmaya başladı. Doğduktan birkaç ay sonra üreyebilen bu canlılar, aynı zamanda bir kere 10-12 yavru dünyaya getirerek oldukça hızlı bir şekilde kalabalıklaşabiliyorlar. Bu sebeple çok sık görülmeye başlayan bu canlılar, ciddi hastalıklar yaymaları, tarlalardaki ekinlere ve insanlara karşı zarar vermeleri sebebiyle büyük bir tehdit oluşturuyor. Türkiye'de son dönemde bazı illerde sıkça görülen yaban domuzları için istila haberleri yayılmaya başladı.