Dünyanın en tehlikeli okul yolu... Suyun altında doğanın en parçalayıcı canlısı var... Bir düşseler hepsini kıtır kıtır yiyecek

Dünyanın en tehlikeli okul yolunu kullanmak zorunda olan çocuklar, her gün hayatlarını tehlikeye atmaya devam ediyor. Timsahlarla dolu bir nehrin üzerinde boru ve halatlarla yapılmış, güvensizlik köprüyü kullanarak okullarına gitmek zorundalar. Çünkü korkunç nehri geçmenin başka bir yolu yok. Herhangi biri yanlışlıkla nehre düşse, aç timsahlar onları kıtır kıtır yiyecek. Bölge sakinleri yardım çağrısında bulunuyor.

Kolombiya'nın Santa Marta sahil kentinde yaşayan çocuklar, her gün okula gitmek için hayatlarını tehlikeye atıyor. Villa Leidy'de 70'ten fazla öğrenci sınıfa ulaşmak için timsahlarla dolu bir nehrin üzerindeki bir boru üzerinden karşıya geçerek okula gidiyor. Bu “köprü” tüm şehre su sağlayan borunun yanı sıra bir halattan yapılmış su söylenene göre sularda timsahlar da yaşıyor. Bir çocuk, bu tehlikeli köprüden düşerse korkunç şekilde hayatını kaybedebilir.