Dünyanın en uzunu o. Türlerinden bazıları 121 metreye kadar uzayabiliyor. 70.000 tanesi teker teker ölüyor. O doğada risk altında biz de öyle

Küresel doğal felaketi, dünya genelindeki ağaçları olumsuz olarak etkilemeye devam ediyor. Zaman zaman 121 metreye kadar çıkan boyuyla dünyanın en uzun ağacı konumunda bulunan bir ağaç da büyük bir risk altında. 70.000 tanesi ise teker teker ölüyor. Sadece onlar değil, maalesef insanlar da büyük bir risk altında.

Şimdi bu haberin bizimle ne alakası var diyeceksiniz ancak çok alakası var. Dünyaımız küresel bir doğa felaketi yaşıyor. Dünyadaki canlılar hayvan ya da bitki olsun fark etmeksizin hızla yok oluyor. İnsanlar da çeşitli hastalıkları daha fazla yaşamaya başladı. Dünyanın en uzun ağacından gelen haberler de hiç iç açıcı yönde değil.  Zaman zaman 121 metreye kadar çıkan boyuyla dünyanın en uzun ağacı konumunda bulunan bir ağaç da büyük bir risk altında. 70.000 tanesi ise teker teker ölüyor. Sadece onlar değil, maalesef insanlar da büyük bir risk altında.