Dünyanın kanını parça parça donduran feci haber. Dikenli tellerden teker teker atlarken takılıp etleri parçalanıyor... Kafası dikey şekilde toprağa girip ayakları havada kalıyor

Evlerinin ve çiftliklerinin çevrelerini dikenli tellerle çevreleyenleri uyaran hayvan kurtarma görevlisi Krysti, sayısız kangurunun bu çitler sebebiyle bölgede acı içinde öldüklerini söyledi. Durumun ne kadar içler acısı olduğunu göstermek içinde birkaç fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi. Çitlerden atlamak isterken, dikenli tellere dolanan kanguruları korkunç bir ölümün beklediğini duyurdu. İnsanları duyarlı olmaya davet etti.

Araziyi bölmek ve evcil hayvanları tutmak için kullanılan dış mekan tel çitler, kanguruların sessiz katilleri olarak damgalandı. Bacakları dikenli tellere sıkışmış şekilde baş aşağı asılı duran kanguruların resimleri o kadar korkunç ki, insanın içini parçalıyor. Ancak gönüllü olarak kanguruları kurtarmayı görev edinen biri için sıradan bir gün sayılıyor. Kangurular, bu çitlere sıkışıp kaldığında sayısız tanesi hayatını kaybediyor ve genellikle hayvanların iyileşemeyeceği inanılmaz derecede acı veren yaralanmaları oluyor.