Dünyaya acil uyarı yapıldı... 3 kişi korkunç bir şekilde öldü... Bu yiyecekleri alırken çok dikkat edin! Tam liste yayınlandı, herkesin mutfağında var

Dünyaya acil uyarı geçildi. Korkunç salgın yüzünden 3 kişinin hayatını kaybettiği ortaya çıkınca yetkililer bu yiyeceklere karşı herkesi uyardı. Yiyeceklerin tam listesi belli oldu. Listedeki çoğu listenin mutfağında olduğunu görenler çok şaşıracak. Bu besinleri satın alırken bundan sonra iki kere düşüneceksiniz.

Sağlık Bakanlığı'nın 21 Temmuz'da bildirdiğine göre, Washington eyaletinde bir listeria salgınından üç kişi öldü. Ölen üç kişi de dahil olmak üzere, 60 yaşın üzerindeki toplam beş yetişkinin Listeria monocytogenes'ten (listeriosis) "ciddi enfeksiyonlar" geliştirdiği bilinmektedir. Sağlık bakanlığı kamuoyuna yaptığı açıklamada, beşinin de bağışıklık sistemlerinin çok ciddi zarar gördüğünü söyledi. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine (CDC) göre Listeria, çoğunlukla Listeria monocytogenes bakterisi ile kontamine olmuş gıdalardan kaynaklanan ciddi bir enfeksiyondur.