Dünyaya korkunç 2030 uyarısı geldi... Bu bizi eve kapatmayacak, dışarıda aniden tak diye öteki tarafa götürecek... Tüm ülkelere önemli uyarı

Bilim insanları tarafından yapılan son açıklama, dünyadaki milyarlarca insanı çok yakından ilgilendiriyor. Sağlıksız yaşam tarzları, hazır gıdalar ve fast food tüketiminin artması sebebiyle çok ciddi sağlık sorunlarının bir anda ortaya çıktığını ve ani ölümlere neden olduğunu söyledi. Rapora göre, felç sebebiyle ölenlerin sayısı 2030 yılına kadar, geçmişteki felç kaynaklı ölümleri üçe katlayacak.

Çin'deki uzmanların yeni bir raporuna göre, felçten kaynaklanan yıllık ölü sayısı 2030'a kadar büyük artış gösterecek. Hatta öyle ki geçtiğimiz 40 yılda felç kaynaklı ölüm sayılarını üçe katlayacak. İngiliz Kalp Vakfı'nın, Birleşik Krallık'ta kalp ritmi bozukluğu teşhisi konulan ve felç riskini artıran kişilerin sayısında şaşırtıcı bir artış olduğunu açıklamasından birkaç gün sonra geldi. Bilim adamları, çok fazla işlenmiş gıda tüketmek, sigara içmek ve hareket etmemek gibi sağlıksız yaşam tarzlarının 'sağlık saatli bombasını' körüklediğini söylüyor.