Dünyaya yeni istila uyarısı yapıldı... O ülkede hızla ilerlemeye başladı... Bu sefer istilaya önce beyinden başlıyor. Panik başladı

Dünyaya yeni istila uyarısı yapıldı. ABD'de hızla yayıldığı ortaya çıkan parazitik bir solucan herkesi alarma geçirdi. Farelerden ortaya çıkan korkunç solucan, direkt olarak insanların beyinlerini hedef alıyor. Korku yayılmaya başladı. Uzmanlar herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Araştırmacılar, bu canlıların insanlara aktarıldığında çok ciddi sağlık sorunlarına, komaya ve hatta ölüme neden olduklarını söyledi.

Bilim insanları, kontamine ürünler yoluyla alınabilen parazitik bir beyin solucanının güneydoğu Amerika'ya doğru ilerlediği konusunda uyardı. Sıçan akciğer kurdu, diğer adıyla Angiostrongylus cantonensis, taze ürünler ve salyangozlar da dahil olmak üzere kontamine yiyeceklerin tüketilmesiyle yayılan istilacı bir parazittir. Tipik olarak Güneydoğu Asya'da ve Hawaii dahil Pasifik Adalarında bulunur, ancak daha yakın zamanda Teksas, Louisiana, Alabama ve Florida'da tanımlanmıştır.