Dünyaya yılanlarla ilgili çok önemli bir uyarı yapıldı... Herkes şimdi kapısının önüne çıksın... Eğer o manzara varsa harekete şimdi geçin

Bölge sakinlerinin başı evlerinin arkasında uzamış otlarla dertte. Defalarca yetkililere başvuran sakinler, uzayan otların arasında gezen yılanlar yüzünden huzurlarının kaçtığını söyledi. Yılan uzmanları, evlerinin çevresinde uzayan otlar varsa dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Havaların ısınmasıyla birlikte artan yılan popülasyonu sebebiyle yılanlar her an her yer de insanların karşısına çıkabiliyor.

Sharon Taylor, Smiley Court yakınlarındaki Cresta Circle'da yaşıyor. Evinin hemen arkasında bel hizasında bir çimenlik alan var ve bu, hayvanları kendine çekiyor. Taylor, “Torunlarıma sahip olamam. Arkadaşım olamaz çünkü bu benim yaşam koşullarımı cehenneme çeviriyor." dedi. Uzmanlar, yeşillik alanlara yakın yaşayanları yılanlara karşı uyardı. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan sayıları arttı. Yiyecek aramak ya da saklanmak için yeşillik alanları tercih ediyorlar.