Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Bolu... Hemen öğrenin daha sonra da herkes birbirine söylesin... Şakası yok bu işin. 9 Temmuz'u kabus edecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Bolu'ya yönelik önemli bir yağış uyarısında bulunuldu. Herkesin birbirini uyarması gerektiğini aktaran meteorolojik kaynaklar, 9 Temmuz'a dikkat uyarısı yaptı.

Meteorolojik kaynaklar tarafından Batı Karadeniz'e yönelik uyarılar devam ediyor. Son olarak yine meteorolojik kaynaklardan Batı Karadeniz bölgesine yönelik önemli bir uyarı geldi. 

9 Temmuz'da Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Bolu'da yoğun yağış beklendiği belirtilirken, duyanların birbirine söylemesi gerektiği ifade edildi. 

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda da şu ifadelere yer verildi: "Çevremizi uyaralım... Bu hafta sonu ve özellikle pazar; Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Bolu çevrelerinde, pazar akşam ve pazartesi ise Samsun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağmur bekliyoruz. Çukur ve dere yataklarında sel riski var" 

Sonraki Haber