EGM 10 bin Polis alımı başladı mı, şartları neler? EGM Polis alımı başvuruları ne zaman yapılacak, kadrolar açıklandı mı?

EGM 10 bin polis alımı başvurusu, şartları ve tarihleri hakkında araştırmalar sürüyor. Son olarak; Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne 10 bin 102 polis memuru alımı yapılacağı belirtilmişti. Yayımlanacak kılavuz ile birlikte başvuru şartları ve tarihleri de belli olacak. Peki; EGM 10 bin Polis alımı başladı mı, şartları neler? EGM Polis alımı başvuruları ne zaman yapılacak, kadrolar açıklandı mı? İşte yanıtı.

10 bin polis alımı ne zaman yapılacak sorusunun cevabı için gözler gelecek resmi açıklamalara çevrildi. Son olarak; Bakan Yerlikaya alımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuş olup başvuru şartları ve detayları ise henüz netlik kazanmamıştı. Başvuruda bulunmak isteyen binlerce kişi "EGM 10 bin Polis alımı başladı mı, şartları neler? EGM Polis alımı başvuruları ne zaman yapılacak, kadrolar açıklandı mı?" sorularına yanıt arıyor. İşte konuyla ilgili son bilgiler.