EMEKLİ ZAMMI 2023 SON DAKİKA || Emekliye ek zam var mı, ara zam yapılacak mı? SSK Bağkur 2024 Ocak En düşük ve en yüksek emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL?

Emekli zammı son dakika gelişmeleri takibi başladı. Milyonlarca emekli gözlerini Kabine Toplantısı’ndan gelecek kararlara çevirdi. Kritik toplantının en önemli gündem maddelerinden biri Ocak 2024’te SSK ve Bağkur emeklisine yapılacak zam oranı oluyor. Peki; SSK Bağkur 2024 Ocak Emekliye ek zam mı, olacak mı? En düşük ve en yüksek emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL? İşte güncel gelişmeler.

Emekli zammı konusu Kabine Toplantısı ile gündemdeki yerini aldı. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan sıradaki toplantıda memur ve emekliye müjde verileceğini açıklamıştı. Aynı zamanda konuyla alakalı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasına yer vermişti. Peki; SSK Bağkur 2024 Ocak Emekliye ek zam mı, olacak mı? En düşük ve en yüksek emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL? Gözler resmi açıklamada!