Emekliye ödemeler cuma başlıyor! Emekli maaşı ve ikramiyesini kim, hangi gün alacak? İşte SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı maaş ve ikramiye ödeme günleri

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerini ilgilendiriyor! Emeklilerin maaş ve ikramiye ödemeleri Cuma günü başlıyor. Bayramdan önce yapılacak ödemeler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarihleri duyurmuştu. Peki, Emekli maaşı ve ikramiyesini kim, hangi gün alacak? Ödeme gününe göre emekli maaşı ve ikramiyelerinin yatırılacağı tarihler!

Emeklinin maaş ve ikramiye ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde ödeneceği duyurulmuştu. Ödemeler bu cuma hesaplara yatırılacak. 14'ünde başlayacak ödemeler, 19 Nisan'da tamamlanacak. En düşük emekli aylığı ödemesini ek ödeme dahil 7 bin 500, bayram ikramiyesini de bin 100 liradan 2 bin liraya yükselten düzenlemeler, bu ödemelerde görülecek. Tüm emekliler bayram ikramiyesini, eline ayda 7 bin 500 lira geçenler de maaşlarını zamlı olarak alacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı maaşların yatırılma tarihine göre yeni ödeme günlerini duyurmuştu.