Emine Erdoğan, DSÖ heyetiyle görüştü

Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Direktörü Hans Kluge ile bir araya gelerek Türkiye’nin alternatif tıp alanındaki öncü rolünü ve Gazze’ye sağladığı destekleri görüştü. Görüşmede çocuk ve ergen sağlığı alanında ortak çalışmaların yürütülmesi de ele alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölgesi Direktörü Hans Kluge ve Türkiye Temsilcisi Tasnim Atatrah ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu da hazır bulundu.

Alternatif tıp alanında Türkiye'nin Avrupa bölgesinde bilgi birikimi ve tecrübe açısından öncü konumuna işaret edilen görüşmede, Kluge, Türkiye'nin Gazze konusundaki öncü rolü nedeniyle hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem de Emine Erdoğan'a teşekkür etti.

Türkiye'nin, kültürel miras ve sağlık inovasyonunun bir parçası olarak geleneksel, tamamlayıcı ve integratif tıbbı teşvik etmedeki liderliğini takdir eden Kluge, çocuk ve ergen sağlığını geliştirmede ortak çalışma yürütülmesi talebinde bulundu.

Sonraki Haber