Emirhan Delibaş’ın babasından zehir zemberek sözler! Samet Aybaba’yı topa tuttu: “Samet Hoca'nın pisliklerini anlatırım”

Bir arkadaş uygulamasında profil oluşturduğu iddiası sonrası Beşiktaş tarafından sözleşmesi feshedilen Emirhan Delibaş’ın babası yaşananlar hakkında açıklama yaptı. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’yı hedef alan Murat Delibaş, “Samet Aybaba'dan kaynaklanan bir şey. Ben bizzat kulübe gideceğim, televizyona da gideceğim. Samet Hoca'nın pisliklerini de anlatırım. O adam ya! 20 yaşındaki çocuğa baskı yapılmaz. Samet Aybaba oğlumu bilerek, isteyerek harcadı” dedi.

Beşiktaş’ın 21 yaşındaki genç futbolcusu Emirhan Delibaş hakkında bir sosyal medya platformunda açılan profil çok konuşulmuştu. Beşiktaş Kulübü daha sonra yaptığı açıklamayla futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş’a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.