Emlak

Cemre Baysel hasta yatağından paylaştı!

Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz ile başrolü paylaşan Cemre Byasel, sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın çektiği hastane odası fotoğrafını paylaştı. Baysel "Bir yıldır benimle birlikte yaşayan şeyden kurtuldum" dedi.

Kim daha fazla öderse kiralık evi kapar dönemi

Türkiye gayrimenkul bedelleri artışında son 5 yılda tüm OECD ülkeleri arasında yüzde 157 artışla ilk sırada yer alırken, özellikle İstanbul’da aşırı talep gören lokasyonlarda ev kiralamada “açık artırma” yöntemi devreye girdi.

Oda değil mezar: 900 TL

Son dönemde sık sık tartışılan emlak fiyatları, okulların açılmasıyla çığırından çıktı! İstanbul'da mezarı andıran, camı olmayan, tek kişilik yatağın zor sığdığı oda fiyatı 900 TL!

Kiracıya bahane sunan ev sahipleri yandı!

Avukat Doç. Dr. Umut Yeniocak, ‘Evde çocuğum oturacak’ diyerek kiracıyı çıkarmak isteyen ev sahiplerinin 12 aylık kira bedelinden az olmamak üzere tazminat ödeyebileceğini söyledi.

Ev sahiplerinin bu "uyanıklığına" dikkat!

Düzce'de özellikle üniversitenin yeni akademik yılı öncesi artan kira fiyatlarının nedenlerini araştıran Düzce Emlakçılar Derneği, daire sahiplerinin kendilerini emlakçı gibi gösterip, öğrencilerden bir kira peşin, bir aylık depozito ve 'emlakçı komisyonu' istediklerini tespit etti.

Ev almadan önce bu haberi mutlaka okuyun

Türkiye'nin en önemli sorunlardan bir tanesi de konut alırken dolandırılan tüketiciler. Özellikle büyük firmaların yapmış olduğu konut satışlarında maketten al yöntemiyle satış yapan firmalar aradan geçen yıllara rağmen, ne yazık ki konutları hak sahiplerine teslim etmediler.

Kira fiyatları uçuyor! Artış rekoru kıran iller

Türkiye'nin gündem konularından biri de kira fiyatlarındaki yüksek artış. Bazı illerde artış yüzde 161'i gördü. İşte kira fiyatlarının en yüksek olduğu iller...

Aybüke Pusat yeni dizisi "Kusursuz"u anlattı

“Kırmızı Oda”nın yönetmeni Cem Karcı’nın çekeceği “Kusursuz” adlı dijital dizide rol almaya hazırlanan Aybüke Pusat, bir kafe çıkışı kameralara takıldı.

Bu ilçede konut fiyatları 2.5 kat arttı!

İzmir'de konut ve arsa fiyatları müstakil villalara olan ilgiden dolayı artış yaşadı. Çeşme'de fiyatlar 2,5 kat artış gösterdi.

Nez'den ilginç açıklama

Ünlü şarkıcı Nez Cihangir’de köpeği Hera’yı dolaştırırken kameralara takıldı.

Otoparkta yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca hazırlanan yönetmelik taslağına göre bundan sonra daire büyüklüklerine göre otopark yeri zorunluluğu uygulanacak.