Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Faizsiz 150 bin TL Evlilik kredisi şartları neler, yaş sınırı kaç ve ne zaman verilecek, hangi bankalardan alınacak?

Yeni evlenecek çiftlerin merakla beklediği evlilik kredisi başvurusu, şartları ve tarihleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Faizsiz 150 bin TL verilecek olup 2 yıl geri ödemesiz olacağı açıklanmıştı. Uzun süredir üzerinde çalışılan faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı? 150 bin TL Evlilik kredisi şartları neler, yaş sınırı kaç ve ne zaman verilecek, hangi bankalardan? İşte yanıtı.

Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi verilmesini içeren 'Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi', TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi. Bu kapsamda; gelin ve damat adayları "Faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı? 150 bin TL Evlilik kredisi şartları neler, yaş sınırı kaç ve ne zaman verilecek, hangi bankalardan?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte evlilik kredisi şartları ve başvuruları hakkında son bilgiler.