Evlilik kredisi şartları, başvuruları ve yaş sınırı 2023: 150 bin TL Faizsiz evlilik kredisi başvurusu ne zaman ve tarihler açıklandı mı?

Yeni evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL verilecek olan evlilik kredisi şartları, başvuru tarihleri ve yaş sınırı gibi detaylar merak ediliyor. Son olarak, Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmesinin ardından yürürlüğe girdi. Yeni yıldan önce hayata geçirilmesi planlanan 150 bin TL Faizsiz evlilik kredisi başvurusu ne zaman ve tarihler açıklandı mı? İşte Evlilik kredisi şartları, başvuruları ve yaş sınırı hakkında son bilgiler!

Evlilik kredisi başvurularına ilişkin beklenen açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’tan geldi. Yeni yıldan öne hayata geçmesini beklediklerini ifade eden Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ın resmi açıklaması sonrası “150 bin TL Faizsiz evlilik kredisi başvurusu ne zaman ve tarihler açıklandı mı?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte Evlilik kredisi şartları, başvuruları ve yaş sınırı 2023 hakkında son bilgiler.