Evlilik kredisi şartları netleşiyor! Faizsiz 150 bin TL Evlilik kredisi ne zaman verilecek, başvurular başladı mı ve yaş sınırı var mı?

Faizsiz evlilik kredisi başvurusu, şartları ve tarihleri araştırılan konu başlıklarından bir tanesi oluyor. Evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz verilecek olan ödenek 'Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi', TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi. Peki; Faizsiz 150 bin TL Evlilik kredisi ne zaman verilecek, başvurular başladı mı ve yaş sınırı var mı? Evlilik kredisi şartları neler, başvurular nasıl yapılacak ve nereden? İşte yanıtı!

150 bin TL faizsiz evlilik kredisi Aile ve Gençlik Bankası kurulumu kapsamında araştırılan konu başlıkları arasında yerini alıyor. Evlenecek çiftlerin müjdeyle beklediği haber için 'Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi', TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi. Peki; Faizsiz 150 bin TL Evlilik kredisi ne zaman verilecek, başvurular başladı mı ve yaş sınırı var mı? Evlilik kredisi şartları netleşiyor!