Eylül Öztürk dudak uçuklatan aylık gelirini açıkladı… Tek tek ne kadar kazandığını paylaştı: ‘Şu anda parayla sınanıyorum'

Dilan ve Engin Polat’ın soruşturmasına dahil edilen ve “Şampiyonlar Ligi” olarak nitelendirilen masada yer alan isimlerden birisi olan Eylül Öztürk’ün mal varlığına el konulmuştu. Öztürk 'ABD'de sadece 10 evim var' diyerek aynı zamanda sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi olmuştu. Öztürk yapılan eleştirilere "Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda parayla sınanıyorum" diyerek yanıt verdi. Eylül Öztürk yayınladığı video ile tek tek ne kadar kazandığını ve aylık gelirini açıkladı.

Engin ve Dilan Polat çiftinin kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından aralarında Eylül Öztürk'ün bulunduğu birçok fenomen hakkında soruşturma başlatılarak mal varlıklarına el konuldu. Uzun süredir yurt dışında yaşayan ve Amerika'da 10 evi bulunan Eylül Öztürk, yayınladığı videoyla aylık kazancının bazı dönemlerde 2 milyon TL'yi geçtiğini söyledi.