Faizsiz 150 bin TL Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, hangi bankalar veriyor? Evlilik kredisi şartları neler, başvuruları ne zaman, yaş sınırı var mı?

Evlilik kredisi şartları, başvurusu ve veren bankaların listesi araştırılan konulardan bir tanesi oluyor. Evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz kredi verilmesini içeren 'Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi', TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi. Peki; evlilik kredisi şartları neler, başvuruları ne zaman? Faizsiz 150 bin TL Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, hangi bankalar veriyor? İşte yanıtı.

Evlenecek çiftlere sağlanacak destek ödemesi olan evlilik kredisi başvuru şartları, tarihleri gibi pek çok detay önem arz ediyor. Konuyla alakalı araştırmalarını sürdüren kişiler "Evlilik kredisi şartları neler, başvuruları ne zaman? Faizsiz 150 bin TL Evlilik kredisi başvurusu başladı mı, hangi bankalar veriyor?" sorularına yanıt aramaya başladı. 2 yıl geri ödemesiz olan evlilik kredisinde yaş şartı ve gelir durumunun da dikkate alınacağı biliniyor. İşte konuyla ilgili güncel bilgiler.