FED Kasım ayı faiz kararı bugün açıklanıyor! FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, Kasım ayı faiz beklentisi ne yönde?

Dünya genelinde gözler bir kez daha Fed'in atacağı kararlara çevrilirken, son dönemde açıklanan bir dizi makroekonomik verinin ekonominin hala sıcak olduğuna işaret etmesine karşın bankanın politika faizini sabit bırakmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yatırımcılar ''FED faiz kararı Kasım 2023'' konusunu araştırıyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? Kasım ayı Fed faiz beklentisi ne yönde? İşte ayrıntılar...

''FED faiz kararı ne oldu?'' sorusu milyonlaca kişinin gündeminde yer alıyor. Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) bugün açıklayacağı para politikası kararları ve Başkan Jerome Powell'ın açıklamaları öncesinde pozitif seyrediyor. Bununla birlikte FED'in aralık ve ocak ayındaki adımlarına ilişkin faiz artırımı olasılığı ihtimal dahilinde kalmayı sürdürürken, politika metni ve Başkan Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda gelecek dönem politikalara yönelik olası sinyaller büyük önem taşıyor. Analistler, FED faiz beklentisini açıkladı.

İşte, FED faiz kararı Kasım 2023...