Fenerbahçe'de Talisca'nın yerine oynayan futbolcu resmen maçı kabusa çevirdi! 12 milyon euroluk yıldız kenarda hala bekliyor

Fenerbahçe'de Mourinho'nun Talisca yerine tercih ettiği Tadic, Rangers maçının ilk yarısında gösterdiği performans ile maçı adeta kabusa çevirdi. Talisca ise yedek kulübesinde kaldı.

İskoç rakibi Rangers karşısında çok kötü bir ilk yarı geçiren Fenerbahçe'de eleştiri okları teknik direktör Jose Mourinho'ya çevrildi. 

12 milyon euro değerindeki Talisca'yı yedek bırakan Mourinho'nun kötü oynamasına rağmen 45 dakika boyunca Tadic'e sabretmesi ise Fenerbahçe taraftarını çileden çıkardı. 

ÇOK KÖTÜ BİR PERFORMANS SERGİLEDİ 

Sahada adeta yokları oynayan yıldız futbolcunun gösterdiği performans, taraftarı çok kızdırdı. Sarı lacivertli taraftarlar bu şekilde devam etmesi durumunda kesinlikle Tadic ile yeni sözleşme imzalanmaması gerektiğini vurguladı. 

Sonraki Haber