İstihbaratın hazırladığı FETÖ raporuna tv100 ulaştı

FETÖ elebaşı Gülen’in sağlık durumu kötüleşti, Liderlik savaşına giren örgüt yöneticileri birbirlerine otel odalarında kasetli tuzak kurduğu ortaya çıktı.

tv100’ün ele geçirdiği istihbarat raporu gündeme bomba gibi düştü... Raporda Gülen’in yerine geçmek isteyen Mustafa Özcan’ın örgüt yöneticisi Mehmet Ali Şengül'ü infaz ettirdiği ortaya çıktı..

Alman istihbaratıyla anlaşan örgüt yöneticisi Mustafa Özca doktorlara rüşvet verdi. Koronaya yakalanan rakibi Şengül'ü hastane odasında öldürttü. Terörist başı Gülen'in yerine geçmek isteyen Türkiye imamı Mustafa Özcan'ın bir rakibine daha tuzak kurduğu ortaya çıktı. O isim de FETÖ’nün Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Mustafa Yeşil’di.

Tv100’ün ele geçirdiği istihbarat raporlarına göre Özcan Mustafa Yeşil’e de İngiltere’deki bir otel odasında kasetli tuzak kurdu .
Mustafa Özcan, Mustafa Yeşil’in yükselişini engellemek için örgütün mit imamı murat karabulut ile birlikte planlar yapmaya başladı.
Örgüt ele başı Fetullah Gülen'in İngiltere imamı yaptığı Mustafa Yeşil’i takibe alan Mustafa Özcan rakibinin peşine adam taktı.. Attığı her adımı izlettirdi.

Mustafa Yeşil İngiltere’de bir otelde sık sık bir kadınla buluşuyordu. Otel odasına gizli kamera yerleştirildi. Mustafa Özcan Yeşil’in uygunsuz görüntülerini tek tek kaydetti.

Haberin Devamı

Örgüt elebaşı Gülen’in veliahtı Mehmet Ali Şengül’ü hastanede öldürten Mustafa Özcan bir başka rakibi olan Mustafa Yeşil’i de şantajla devre dışı bıraktı.

Sonraki Haber