Gölcük Depremi nasıl oldu? 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nde kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı? Marmara Depremi nerelerde hissedildi? İzmit Depremi kaç büyüklüğündeydi?

Gölcük Depremi, Türkiye'de bugüne kadar gerçekleşmiş en büyük facialardan biridir. 17 Ağustos 1999 tarihinde Kocaeli/Gölcük merkezli bir deprem olan İzmit depreminin üzerinden 23 yıl geçti. Peki, Gölcük Depremi nasıl oldu? 17 Ağustos Gölcük Depremi'nde kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı? Kuzey Anadolu Fay Hattı'nda gerçekleşen Marmara Depremi nerelerde hissedildi, kaç büyüklüğündeydi? İşte, yaşananlar...

Marmara Bölgesi'nin tümü olmak üzere, Ankara ve İzmir'de dahil olamk üzere geniş bir alanda hissedilen Gölcük Depremi'nin üzerinden tam 23 yıl geçti. Türkiye'nin kapanmayan yarası olan Marmara Depremi, 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana geldi. Peki, günümüzde etkisini hala üzerimizde hissettiğimiz bu büyük Gölcük Depremi nasıl oldu? Büyük can ve mal kayıplarının verildiği olay, 17 Ağustos Gölcük Depremi'nde kaç kişi öldü, kaç kişi yaralandı? Türkiye'de görülen en büyük doğal afetlerden biri olan İzmit Depremi kaç büyüklüğündeydi?