Gözler 30 Haziran'daki CHP'nin kurultay davasında! Özgür Özel'den dikkat çeken açıklama: "Bundan eminim"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den 30 Haziran'da görülecek CHP'nin kurultay davası ve mutlak butlan tartışmalarına dikkat çeken bir açıklama geldi. Özel, "İlk günden beri söyledim, bu davanın reddolacağına, bir olumsuz sonuç çıkarmayacağına eminim. Maksat sonuç almakta değil, maksat süreçte partiyi tartıştırmak" şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den kurultay iptal davasına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"MAKSAT SONUÇ ALMAK DEĞİL, PARTİYİ TARTIŞTIRMAK"
"İlk günden beri söyledim, bu davanın reddolacağına, bir olumsuz sonuç çıkarmayacağına eminim. Maksat sonuç almakta değil, maksat süreçte partiyi tartıştırmak.
Üzüldüğüm nokta, bu oyuna gelip partiyi tartışanlar var, partiyi tartıştıranlar var. Bu yüzden diyorum ki bu sonuç odaklı değil, süreç odaklıdır.
"OYUNA GELMEYELİM, ÖNÜMÜZE BAKALIM"
Oyuna gelmeyelim, önümüze bakalım. Bizim ötekimiz yok, bizim eskimiz yok, bizim kenarda, geride bıraktığımız kimse yok. Bugüne kadar kimseye saygıda kusur etmedik, bundan sonra da etmeyiz"