Hatay'ın İskenderun ilçesinde patlama! Bakan Soylu duyurdu: İkisi de etkisiz hale getirildi

Hatay'ın İskenderun ilçe merkezinde patlama meydana geldi. Hatay Valisi Rahmi Doğan Twitter hesabından patlamaya ilişkin "Amanoslar'da PKK terör örgütü imha edilmiştir" dedi. Bakan Süleyman Soylu iki teröristin de etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Alınan bilgilere göre, Hatay'ın İskenderun ilçe merkezinde patlama meydana geldi, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Hatay Valisi Rahmi Doğan Twitter hesabından patlamaya ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Süleyman Soylu iki teröristin de etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Alınan bilgiye göre, Fener Caddesi'nde bir patlama meydana geldi.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Cadde, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Patlamanın nedeniyle ilgili Hatay Valisi'nden açıklama yapıldı. 

Haberin Devamı

Hatay Valisi Rahmi Doğan: Amanoslar'da PKK terör örgütü imha edilmiştir

Hatay Valisi,  "Bugün itibarıyla Amanoslar'da PKK terör örgütü imha edilmiştir ve herhangi bir PKK terör örgütü birimi de kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu: İkisi de etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Aferin kahramanlarımıza. İkisi de elde. Hikayesini anlatacağız #İskenderun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hatay Valisi'nden açıklama: Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı açıklamada "Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir. kamuoyu bilgilendirilecektir." denildi.

Haberin Devamı

Sonraki Haber