İlk Evim Kampanyası Düşük faizli konut kredisi ne zaman verilecek, şartları neler? Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi başvurusu ve şartlarına yönelik araştırmalar devam ediyor. İlk kez ev alacaklar için büyük önem taşıyan İlk Evim Kampanyası kredisi 1.20 faizli oranı ile verilecek. Başvuruda bulunmak isteyenler “Düşük faizli konut kredisi ne zaman verilecek, şartları neler? Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı?” sorularına yanıt arıyor. İşte konuyla ilgili bilgiler.

İlk kez evini alacakların yakından takip ettiği düşük faizli konut kredisi başvurusu ve kampanya detayları merak konusu oldu. Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında ilk evini alacakların destekleneceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, konuyla ilgili geçtiğimiz aylarda önemli açıklamalarda bulunmuştu. Peki; İlk Evim Kampanyası Düşük faizli konut kredisi ne zaman verilecek, şartları neler? Düşük faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte son bilgiler.