İller ve bölgeler belli oldu! Evlilik kredisi başvurusu başladı mı? Faizsiz 150 bin TL Evlilik kredisi ne zaman verilecek, şartları neler, yaş sınırı kaç?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim döneminde müjdesini verdiği evlilik kredisi düzenlemesi hakkında yeni açıklamalar yapıldı. Evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi verilmesini içeren 'Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi', TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi. Peki; faizsiz evlilik kredisi başvurusu başladı mı, yaş sınırı kaç? 150 bin TL Evlilik kredisi ne zaman verilecek, şartları neler?

Evlilik kredisi şartları, başvuruları, tarihleri, yaş sınırı gibi pek çok detay için araştırmalar sürerken resmi açıklamalar da yakından takip ediliyor. Son olarak; kredinin yaş sınırı ve başvuru şartları da, teklifin Meclis'ten geçmesiyle gündeme geldi. Ödenekten yararlanacak olanlar bu nedenle "Faizsiz evlilik kredisi başvurusu başladı mı, yaş sınırı kaç? 150 bin TL Evlilik kredisi ne zaman verilecek, şartları neler?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar.