İzmit Körfezi'ne 42 bin tanesi aynı anda bırakılacak. Saniyeler içerisinde her yeri kaplayacaklar. Oradan Sakarya, Yalova bile yapabilirler

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında İzmit Körfezi'ne 42 bin tanesi aynı anda bırakılacak. Tatlı su ve derelerde yapılan balıklandırma çalışması ile sulara bırakılacak binlerce kırmızı benekli alabalık yavrusu saniyeler içerisinde her yeri kaplayacak. İzmit'in ardından Sakarya ve Yalova'da da yapabilirler.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü ile İzmit Körfezi Balıklandırma Projesi yürüten ve bu güne kadar 42 bin yavru balığı tören eşliğinde İzmit Körfezine bırakan Büyükşehir, iç sular ve derelerde de balıklandırma çalışması yapmak için bir çalışma başlattı. Tatlı su ve derelerde yapılan balıklandırma çalışması ile sulara bırakılacak binlerce kırmızı benekli alabalık yavrusu saniyeler içerisinde her yeri kaplayacak. İzmit'in ardından Sakarya ve Yalova'da da yapabilirler.