Kadın

Parfümün kalıcılığı 3 harfte gizli!

Parfüm seçerken, kalıcı olup olmadığı en çok merak edilen konulardan biridir. Bunun için dikkat edilmesi gereken önemli bir detay var. Şişenin altında yazan EDT, EDP ve EDC şeklinde 3 harfli kısaltmalar tüketiciye önemli detaylar sunuyor.

O pozu görenlerin ağzı açık kaldı! 'Düştü düşecek'

Sosyal medyada 5 milyona yakın kullanıcısı olan Daisy Keech adlı fenomen cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak çarşaftan elbise yaparak ayna karşısında poz verdi. Görenler ‘düştü düşecek’ yorumlarında bulundu.

Esra Ezmeci'ye olay yaratan itiraf geldi!

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen son itiraf, sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Bir takipçisi Ezmeci'ye, kocasının annesini kaçırdığını, geceleri onun ismini sayıkladığını itiraf etti.

‘Zıt kutuplar birbirini çeker’ sözü yalanmış!

Temmuz ayında 80 binin üzerinde Britanyalı çift üzerinde yapılan araştırmada bireylerin yüzde 82 ile 89’unun benzer özellik gösteren insanlarla romantik ilişki yaşamayı tercih ettiğini ortaya çıkardı.

Esra Ezmeci'ye şoke eden itiraf

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye sosyal medyadan şaşırtan bir itiraf geldi. Ezmeci'ye bir takipçisi, "Karımdan midem bulanıyor, ilişkiye giremiyorum. 2 çocuk var, ne yapmam lazım geçer mi?" itirafında bulundu.

Zayıflamak için 10 bin adım efsanesi çöktü mü?

İrem Tufan, sağlık ve zayıflamak için yapılması gerekenleri yazdı. Hareketimizi nasıl arttırmalıyız? Günlük 10 bin adım mı atmak zorundayız? Kohort çalışması nedir? İşte ayrıntılar...

Her cildin bakımı ayrıdır, standart cilt yoktur

Bir çok ünlü ismi akın ettiği ünlülerin güzellik merkezi olan başarılı iş insanı Leyla Tonya toplumda doğru bilinen yanlışlara değindi. Tonya; ‘’Özellikle son zamanlarda birçok kişinin kişisel bakım ve güzellik konusunda toplumu yanlış bilgilendirdiğine şahit olmaktayız" dedi.

Kadın iç çamaşırlarındaki ilginç detay

Kadınların iç çamaşırlarının önünde yer alan fiyonkun neden oraya konulduğu çoğu kişi tarafından merak ediliyor. Eskiden lastik olmaması nedeniyle kullanılan bu yöntem, günümüze işlevsiz olarak gelmiş durumda. Ancak fiyonkların kadını objeleştirmek ve hediye paketi görünümü vermek için tasarlandığı da belirtiliyor.

Dior'da beklenmedik atama

Avrupa'nın en değerli şirketi olarak gösterilen moda devi Dior'da beklenmedik bir atama gerçekleşti. Şirketin patronu Bernard Arnault, kızı Delphine Arnault'u moda devinin başına geçirdi.

Kendi makyaj malzemenizi kendiniz yapabilirsiniz!

Makyaj malzemeleri kadınların vazgeçilmez ürünlerinden. Cildin daha canlı ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağlayan makyaj malzemeleri pek çok kimyasal içeriyor. Bu sebeple cildi makyajdan korumak büyük önem taşıyor. Peki size evde doğal makyaj malzemeleri yapabileceğinizi söylesek... Pek mümkün gibi görünmese de bu mümkün. Artık evde doğal malzemelerle kendi makyaj malzemelerinizi kendiniz üretebileceksiniz. İşte detaylar...

Cildi taze tutmak için büyük bir sır var!

Cildinizin sağlık ve genç bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız muhakkak bir cilt rutini edinmeniz gerekiyor. Cildinize uygun ürünlerle bu adımları takip ederken müthiş bir cilde sahip olabilirsiniz.