Karne hediyesi/Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para yardımı var mı? Başarı Teşvik Programı başvurusu başladı mı ve nasıl yapılır?

19 Ocak Cuma günü karnelerini alan ve sömestr tatiline giren binlerce öğrencinin gündeminde karne hediyesi yer alıyor. Karne hediyesi olarak para yardımı verileceği konusu konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz yıllarda dereceye giren öğrenciler için açıklama yapmıştı. Peki; Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para yardımı var mı? Başarı Teşvik Programı başvurusu başladı mı ve nasıl yapılır? İşte konuyla ilgili son bilgiler.

Başarı Teşvik Programı ile takdir teşekkür alanlara devlet desteği konusu öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. Yarıyıl tatili sonrası “Karne hediyesi/Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para yardımı var mı? Başarı Teşvik Programı başvurusu başladı mı ve nasıl yapılır?” sorularına yanıt aranırken resmi açıklamalar takip ediliyor. Son olarak; Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet okullarında okuyan ve dereceye giren ilk ve orta öğretim öğrencilerine asgari ücretin %60 orana varan tutarda destek vereceğiz" açıklamasında bulunmuştu. İşte konuyla ilgili son bilgiler.