Kazı ekibi mezarı kazdıktan sonra içerisindeki cansız bedene yapılan şeyi görünce şaşkınlıktan elleri titredi. Tüm dünya bunu görmeli

Kazı ekibi mezarı kazdıktan sonra içerisindeki cansız bedene yapılan şeyi görünce şaşkınlıktan elleri titredi. Bir çocuk cesedinin yüzüstü gömüldüğünü asma kilitle kilitlendiğini görünce şaşkınlıktan elleri titredi. Arkeologlar tarafından yapılan açıklamaya göre, çocuğun bir 'zombi çocuk' olduğundan dolayı yaşayanlara saldırmaması için bu şekilde defnedildi. Tüm dünyayı dehşete düşüren görüntüyü herkes görecek.

Yüzüstü gömülen ve asma kilitle kilitlenen 'zombi' çocuk cesedi, onu bulanları ve onu oraya gömenleri dehşete düşürdü. Gömüldüğü sırada yaşayanlara saldırmaması için karnının üzerine yerleştirildiğine inanılan arkeologlar, altı ya da yedi yaşlarında olduğuna inanılan bir erkek çocuğuyla ilgili korkunç bir keşifte bulundu. 17. yüzyıldan kalma asma kilitli keşif yakın zamanda yapıldı ve o zamandan beri ölümsüzlere dair kadim korkularla ilişkilendirildi. Cesede karşı önlem alan çocuğu gömenler, görünüşe göre olası doğaüstü güçlerden korkuyordu.