Koç, Aslan, Yay, Boğa, Başak, İkizler, Terazi.... Jüpiter'in Boğa burcuna geçmesi ile yeni bir dönem başladı! Her şey için hazır olun, çanlar yeniden çalıyor

Koç, Aslan, Yay, Boğa, Başak, İkizler, Terazi.... Jüpiter'in Boğa burcuna geçmesi ile yeni bir dönem başladı. Her şey için hazırlıklı olun hepimiz için yeni ve hareketli bir dönem başlıyor. Son derece zor ve yırtıcı bir dönemin artık görünen düzlüğe çok az kaldı. Dişinizi sıkın çanlar çanlar çalıyor.

HAVA GRUBU 

İKİZLER , TERAZİ, KOVA

Jüpiter'in Boğa burcundaki geçişi hava burçları için Moksha (kurtuluş) eksenini ateşleyecek. İkizler burcu için Jüpiter on ikinci eve, Terazi sekizinci eve ve Oğlak dördüncü eve yerleşecek. Jüpiter'in bu burçlar için moksha ekseninden geçişi, derin bir ruhsal dönüşüm ve içsel keşif döneminin habercisi olacaktır. Bilinçaltı zihinlerinin derinliklerine inmeye, korkuları ve sınırlamalarıyla yüzleşmeye ve kendini keşfetme ve ruhsal uyanış yolculuğuna çıkmaya teşvik edilirler. Bu dönem iç gözlem, iyileşme ve geçmiş travmalardan veya olumsuz kalıplardan kurtulma fırsatları sunar. Bireyler içsel büyümeyi ve duygusal iyileşmeyi kolaylaştırmak için meditasyon, yoga veya terapi gibi uygulamalara ilgi duyabilirler. Bu geçiş, bireyler en derin korkularıyla yüzleştikçe ve daha güçlü ve daha dirençli ortaya çıktıkça yoğun büyüme, güçlenme ve yenilenme deneyimlerini beraberinde getirebilir.