Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan ve Başak. 2024 yılı için hepiniz için tek tek açıklandı. Buralara gitmeniz gerekiyormuş

Astrolojik açıdan 2024 seyahat için heyecan verici bir yol olacağa benziyor. Jüpiter'in Boğa burcuna yeni yön vermesiyle başlanan yeni yılda her burç için ayrı bir seyahat rehberi mevcut. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan ve Başak her burç için tek tek açıklandı. 2024'de gitmeniz gereken yerler tek tek sıralandı.

KOÇ: KİMBERLEY, AVUSTRALYA

 Koç burcu kalabalığa gidecek biri değil, turist yaya trafiğinin henüz dokunmadığı destinasyonlar sizi daha çok heyecanlandırır. O halde Avustralya'nın 'dünyanın son vahşi sınırlarından biri' olarak bilinen kuzeybatı kıyısını ziyaret etme fırsatını değerlendirebilirsiniz. Nisan ayından itibaren, Avustralya'nın engebeli kıyı şeridi ve su yolları Kimberley, ilk kez kruvaziyer şirketlerini ağırlayacak. Antik Aborijin kaya sanatı alanlarını ve yüksek kayalıklarını keşfetmek için gemiye atlayın ve ardından inin ya da Aborijin Kültür Keşif Gezisi'nin çok günlük yeni güzergahlarına katılın.