Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları... Yatırım planlarınızı yenide gözden geçirmeniz gereken bir hafta

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları... Yatırım planlarınızı gözden geçirmeniz gereken yeni bir hafta sizi bekliyor. Bayram heyecanı ve bir sürü yeni olasılık ile yeni gün sizleri bekliyor.

KOÇ (21 MART - 20 NİSAN)

İşletmelere bağlı yatırımların orta düzeyde getiri sağlaması bekleniyor. Sağlığınızla ilgili her şey yolunda görünüyor. Bazılarınızın duygusal ve bilişsel olarak daha güçlü hissetmesi de mümkündür. Yaşlılarla aradaki farkı kapatmaya çalışırken aileyle de zor zamanlar yaşanacak. Muhtemelen bazılarınız kariyerinizde bir gelişme ve başarı aşaması yaşayacaksınız. Egzersiz yaparak daha aktif hale gelebilir ve sağlıkla ilgili korkularınızı azaltabilirsiniz. Akademiyle ilgili olumlu haberler muhtemelen sizi gülümsetecek. Şimdi yalnız bir yolculuğun tadını çıkarmanın tam zamanı.  Koç burcunun yerlileri çok tatmin edici bir gün geçiriyor! Bir kıdemlinin, olağan görevlerinde çok çaba harcayan kişilere saygı ve hayranlık göstermesi beklenebilir. Orta düzeyde ticari yatırımlar bekleniyor. Muhtemelen zihinsel dayanıklılığınız artacak ve sağlığınız muhtemelen sizi destekleyecektir. Az miktarda nefes çalışması, stresinizi sakinleştirmede uzun bir yol kat edebilir. İyi bir şekilde karşılığını veren akıllıca bir seçim nedeniyle önemli mali kazançlar elde edebilirsiniz. Borçlu olunan tüm ödemeler muhtemelen kısa süre içinde ödenecektir. Yaşlılarla aradaki farkı kapatmaya çalışırken aileyle de zor zamanlar yaşanacak.