Konya’da köyde yaşayan adam bir rüya gördü... Kan ter içinde yatağından fırladı, yorganı üzerinden attı. Sokağa çıktığında karşısındaydı

Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı olan mahallede yaşayan adam gördüğü rüya sonrasında kan ter içinde yatağından fırladı. Rüyasında deprem ve göçük altında kaldığını gören adam, uyandıktan sonra aldığı haberle şaşkına döndü. Tarlasında obruk oluştuğunu görünce tüyleri diken diken oldu. Obruğun yaklaşık 50 metre çapında 35-40 metre derinliğinde olduğu kaydedildi. Çevrede ise yaklaşık 1 ay önce buğday hasadı gerçekleştirildiği belirtildi.

Gece rüyasında, göçük altında kaldığını gören adam sabah aldığı haberle şaşkına döndü. Sabahında tarlasında obruk oluştuğunu görünce tüyleri diken diken oldu. Bölgede daha öncede meydana gelen obruklar, köylülerin tarlalarını kullanılamaz hale getirdi. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen büyük olan obruk, Karapınar’a yaklaşık 10 kilometre mesafede olan Reşadiye Mahallesi Cafer Şık Yaylası'nda oluştu. Gündüz saatlerinde oluşan obruğu yaylada bulunan çoban fark etti. Obruğun yaklaşık 100 metre ilerisinde ise tarlanın sahibi olan çiftçi Fatih Şık’ın evi bulunuyordu.