KPSS başvuruları başladı mı, ücreti ne kadar? DHBT, Ortaöğretim, ön lisans ve lisans 2024 KPSS ne zaman yapılacak, kılavuz yayımlandı mı?

KPSS başvurusu ve sınav tarihleri, ÖSYM takvimi ile netleşmişti. Kamu Personel Seçme Sınavı’na katılacak olan binlerce kişi bu nedenle başvuru kılavuzunun yayımlanmasını bekliyor. Bu kapsamda; “KPSS başvuruları başladı mı, ücreti ne kadar? DHBT, Ortaöğretim, ön lisans ve lisans 2024 KPSS ne zaman yapılacak, kılavuz yayımlandı mı?” sorularına yanıt aranırken bu sene için ücretler henüz açıklanmadı.

Kamu Personel Seçme Sınavı başvuru ve sınav tarihleri açıklandı. Şimdi ise gözler yayımlanacak olan başvuru kılavuzuna çevrildi. Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi gibi oturumların düzenleneceği sınav hakkında sorgulamalar devam ederken katılımcılar “KPSS başvuruları başladı mı, ücreti ne kadar? DHBT, Ortaöğretim, ön lisans ve lisans 2024 KPSS ne zaman yapılacak, kılavuz yayımlandı mı?” sorularına cevap arıyor. İşte KPSS başvurusu, kılavuzu ve işlem bilgileri.