Kripto para piyasasında DogeCoin çılgınlığı

Bitcoin'in 2021'e hızlı girişinin ardından 230 bin lira seviyelerine gerilemesi alt coinleri hareketlendirdi. SatoshiStreetBets isimli Reddit alt forumunda organize olan yatırımcılar, Dogecoin'i kripto paraların GameStop'u yapma gayesiyle alımlara başladı. Dogecoin son 24 saatte yüzde 422 yükseldi.

Bitcoin'in 2021'e hızlı girişinin ardından 230 bin lira seviyelerine gerilemesi alt coinleri hareketlendirdi. Elon Musk'ın da desteklediği DogeCoin son 24 saatte yüzde 150'den fazla değerlendi. SatoshiStreetBets isimli Reddit alt forumunda organize olan yatırımcılar, Dogecoin'i kripto paraların GameStop'u yapma gayesiyle alımlara başladı. Dogecoin son 24 saatte yüzde 422 yükseldi.

DogeCoin geçtiğimiz yıl ciddi bir yükseliş içine girmişti. TikTok pump’ından DogeCoin bu sefer de başka bir çevrimiçi grup tarafından pump'landığı iddia ediliyor. 4,1 milyon kullanıcıya sahip r/wallstreetbets subreddit grubu sorumlu olabilir. Topluluğun şu anda GameStop’taki aynı durumu Dogecoin’de de denedikleri iddia ediliyor.

Dodgecoin an itibariyle 0,1740 liradan işlem görüyor.

Sonraki Haber