Bu ayın en gözde yatırımı kripto paralar oldu! Performansı yükseldi, direnç kırıldı! Ethereum, Bitcoin, Doge coin fiyatlanıyor!

Mart ayına girilirken analistlerden kripto para yorumları gelmeye devam ediyor. Şubat ayında kripto paralar yatırımcısının yüzünü güldürdü ve bu ayın hem çok kazananı hem de kazandıranı oldu. Yatırımcı da kripto paralardaki gidişatı dikkatle takip ederken, “Kripto paralar yükselecek mi? Kripto paralar düşer mi, yükselir mi?” soruları da öne çıkıyor. Peki, Ethereum, Bitcoin, Doge coin yükselir mi? Kripto paralarda son durum ne? Analist Betül Yavuz kripto parada son durumu değerlendirdi.

2023 yılının ikinci ayı geride kalırken, yeni ay öncesinde yatırımcı ellerindeki varlıkların genel gidişatını merak ediyor. Küresel piyasalarda şubat ayı kripto paraların ayrıştığı altın gibi yatırım araçlarının geride kaldığı bir ay oldu. Analistlere göre, yatırımcısının yüzünü güldüren, Şubat ayının kazandıranı kripto paralar oldu. Analisti Betül Yavuz kripto para piyasalarını değerlendirdi.