Magazin

Arka Sokaklar’ın Mesut Komiser’i geri dönüyor!

Arka Sokaklar dizisinde ‘Mesut Komiser’ karakteriyle 17 sezon yer aldıktan sonra ayrılan Şevket Çoruh, diziye geri döndü. Mesut komiser’in döndüğü Arka Sokaklar’dan ilk fragman geldi.

Barış Arduç'tan Gupse Özay yanıtı!

"Deliha" filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve 2020'de evlenen Gupse Özay ile Barış Arduç çiftine hepimiz hayranlık duyuyoruz. Tüm "ayrıldılar" dedikodularına rağmen aşklarını dolu dizgin yaşayan çift, birbirlerini yere göğe sığdıramıyor.

Yasmin Erbil sevgilisine kavuşuyor!

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz yarışmadan elendi. Yasmin Erbil’den paylaşım gecikmedi.

Estetik olan Selen Görgüzel'in son hali şaşırttı

Yaptırdığı estetik operasyonlarla ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel, estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Güzelliği için tekrar bıçak altına yatan Görgüzel, son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Wanda Nara ve Icardi'nin sahneleri olay oldu!

Galatasaray'ın golcüsü Icardi kadar eşi Wanda Nara da gündemden düşmüyor. 25 Nisan'da yeni klibini yayınlayacağını duyuran Wanda Nara'nın klip tanıtımında Icardi ile ateşli anları sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Survivor'da elenen isim belli oldu!

Survivor All Star'da eleme adayları Berna Canbeldek, Damla Can, Aleyna Kalaycıoğlu, adayı Merve Aydın arasında gerçekleşen düello sonucu elenen isim belli oldu. Final düellosunda Berna ile Aleyna arasında çıkan kavgada gergin anlar yaşandı. İşte detaylar...

Siyah saçları ve derin dekoltesine beğeni yağdı!

Şarkıcı Mert Demirle olan taze aşkı ve rol aldığı projeler ile sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, bu kez sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla çok konuşuldu. Siyah küt bir perukla poz veren oyuncunun farklı imajı hayranlarından tam not aldı.

Merve Boluğur'un 'Geceler' pozları çok konuşuldu!

Uzun süredir ekranlardan uzak duran ve özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, bu kez sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla çok konuşuldu. Güzel oyuncunun 'Gecelerde ben' notunu düştüğü fotoğraflarına beğeni yağdı.

Yağmur Taktaş'ın ailesi hukuk mücadelesi başlattı!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD'de fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Taktaş'ın ailesi daha önce darp edilen ve dalağını kaybeden kızlarının ölümüne Türk asıllı ABD vatandaşı ressam sevgilisi sebep olduğunu iddia ederek hukuk mücadelesi başlattı.

Kimler Geldi Kimler Geçti’nin fragmanı yayınlandı!

Başrolünde Serenay Sarıkaya’nın olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti’nin resmi tanıtım fragmanı yayınlandı. Netflix’in duyurulduğu ilk andan itibaren büyük bir merak uyandıran dizisi ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor.

Cinsel ilişkiye girerken kameramanı izlemiş

Dünyaca ünlü rapçi Megan Thee Stallion, davalık oldu. 2022 yılında kameramanının gözü önünde cinsel ilişkiye giren Stallion, bu durumdan rahatsız olan kameramanını izlemeye zorladığı gerekçesiyle davalık oldu. Stallion’un kameramanı rapçiye dava açtı.